Bedrijvenpark EnschoT Tilburg

BEDRIJVENTERREIN

Bedrijvenpark EnschoT heeft een hoogwaardige, innovatieve en heldere uitstraling en is voornamelijk gericht op de lokale vraag binnen de gemeente Tilburg.

Bedrijvenpark EnschoT Overzicht Ligging

BEDRIJVENPARK ENSCHOT | TILBURG 


Bedrijvenpark EnschoT is ontwikkeld door Vivaco Eersel BV en Roozen Van Hoppe Bouw en Ontwikkeling BV. Het bedrijventerrein is in nauwe samenwerking met de gemeente Tilburg gerealiseerd.


In 2002 is het ontwikkelingsplan voor het bedrijventerrein opgesteld waarna de gemeente Tilburg in 2003 het stedenbouwkundige Masterplan heeft opgesteld, welke als uitgangspunt diende voor de planontwikkeling.


Voor het bedrijventerrein wordt een rustig bebouwingsbeeld nagestreefd. Alle gebouwen op een constante rooilijn, een verzorgde architectuur en zorgvuldig ontworpen voorgevels.

KLEINSCHALIG BEDRIJVENTERREIN


Bedrijvenpark EnschoT richt zich tot zowel bedrijven als kantoren, waarbij het bedrijventerrein zich beperkt tot het midden- en kleinbedrijf.

Bedrijvenpark EnschoT vooruitstrevende ondernemende bedrijven

BEDRIJVEN

Vooruitstrevende frisse energieke bedrijven zijn gevestigd op het bedrijventerrein. Bedrijvenpark EnschoT straalt een en al ondernemen van NU uit. Dat begint bij een inspirerende vestigingslocatie.

Bedrijvenpark EnschoT goed bereikbaar A65 A58

BEREIKBAARHEID 

De ligging van Bedrijvenpark EnschoT zorgt voor een goede bereikbaarheid en dat onderneemt prettig. Het bedrijventerrein bevindt zich vlak bij de A65 (1,5 km) en de A58 (2 km). 

Bedrijvenpark EnschoT gemeente Tilburg parkeren op terrein

PARKEREN

Het uitgangspunt is dat het parkeren voor de bedrijven op eigen terrein plaatsvindt, het is wel van belang dat eventuele bezoekers enkele parkeerplaatsen in het openbare gebied hebben (ook vrachtverkeer).

Contact

T +31 13 504 67 30

E info@roozenvanhoppe.nl

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Bedrijvenpark EnschoT

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren